Μάχες με Νεράιδες" stand up comedy του Στέλιου Ανατολίτη πήρε παράταση μέχρι και τις 25/1

img

Οι «Μάχες με Νεράιδες» του Στέλιου Ανατολίτη είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες σόλο stand up comedy παραστάσεις της Ελληνικής stand up comedy σκηνής που λαμβάνει χώρα στο Θέατρο ΕΛΙΑΡΤ πήρε παράταση μέχρι και τις 25/1

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Στέλιος Ανατολίτης είναι Standup κωμικός με πληθώρα παραστάσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παράλληλα, εργάζεται ως Voice-over artist για ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαφημιστικές εταιρείες και ανεξάρτητες παραγωγές. Ασχολείται ενεργά με το Youtube στο προσωπικό του κανάλι που μετράει περίπου 6.000 συνδρομητές. Από το 2017 έχει έδρα την Αθήνα.

Είναι ιδρυτικό μέλος του «Μαιευτήριο ComedyClub», του μοναδικού comedy club της Θεσσαλονίκης που δημιουργήθηκε το 2014.

Ξεκίνησε την πρώτη σχολή Θεατρικών Κωμικών Αυτοσχεδιασμών (ImprovComedy) στη Θεσσαλονίκη, διδάσκοντας τον αυτοσχεδιασμό στην κωμωδία (2014). Δημιούργησε τους Felizol Improv Theatre Group με τους οποίους ανέβασαν την αυτοσχεδιαστική παράσταση «Σκηνοθέτησέ Μας!» τις σεζόν 2015-2017 στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.

Συμμετείχε στην παράσταση «StandUp for U» του 2016 η οποία προβλήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι ALPHA και παρουσίασε τον πρώτο του κωμικό μονόλογο με τίτλο «Μάχες με Νεράιδες» στο Athens Comedy Festival το 2018.

Έχει σπουδάσει Χημεία και Θέατρο κι από τότε που θυμάται τον εαυτό του γράφει. Κέρδισε το τρίτο βραβείο στο διαγωνισμό συγγραφής «Λέξεις σε πραγματικό χρόνο» του Κήπου με το διήγημα «Αλτσχάιμερ».

Έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο Γάιδαρος που Μισούσε τα Χριστούγεννα», ένα μικτό κουκλοθέατρο για παιδιά προσχολικής ηλικίας το οποίο παρουσιάστηκε στο Θέατρο Φλέμιγκ στη Θεσσαλονίκη τη θεατρική σεζόν 2012-2013.

Πιό πρόσφατα Posts