Τελευταίες παραστάσεις για τον Θάλαμο Νο6 στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα

img

Τέσσερις μόνο παραστάσεις μένουν για τον Θάλαμο Νο 6, παίζεται από τις αρχές του μήνα στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα με συνεχή sold out. Το διήγημα του Τσέχωφ, που δημοσιεύτηκε πρώτη φορά το 1892, αποτέλεσε την πρώτη ύλη για τη Νατάσα-Φαίη Κοσμίδου για να μιλήσει για τη δική μας σύγχρονη πραγματικότητα, μέσα από τη χιπ-χοπ κουλτούρα.

4 τελευταίες παραστάσεις

22-23 Φεβρουαρίου & 29 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου

Σάββατα στις 9.30 μ.μ. και Κυριακές στις 9.00 μ.μ.

στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=mOR-C0muUzw

Τέσσερις μόνο παραστάσεις μένουν για τον Θάλαμο Νο 6, παίζεται από τις αρχές του μήνα στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα με συνεχή sold out. Το διήγημα του Τσέχωφ, που δημοσιεύτηκε πρώτη φορά το 1892, αποτέλεσε την πρώτη ύλη για τη Νατάσα-Φαίη Κοσμίδου για να μιλήσει για τη δική μας σύγχρονη πραγματικότητα και τα γεγονότα που μας ξεπερνούν. Σε μια δημιουργική διασκευή, το έργο φιλτράρεται μέσα από τη χιπ-χοπ κουλτούρα, που αποτελεί και το καλλιτεχνικό ιδίωμα της Κοσμίδου.

Η παράσταση αποκαλύπτει με ένταση και πικρία το πόσο διαχρονικά παραμένουν τα ερωτήματα του Τσέχωφ. Γιατί να αισθάνεται κάποιος «μη φυσιολογικός»; Πώς χάθηκε η ποίηση και η ομορφιά από τη ζωή μας; Πώς γίνεται να κλείνουμε τα αυτιά μας στον ξεριζωμό τόσων ανθρώπων; Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να θεωρείται «λαθραίος»; Πόσο «νοικοκυραίος» είναι κάποιος που έχει αποκλείσει από τη ζωή του τη ζεστασιά και την ανθρωπιά; Στη σκηνή, εκτός από τη Νατάσα-Φαίη Κοσμίδου βρίσκονται και η Ηλέκτρα Αρσενίδου, που έχει επιμεληθεί την κίνηση και η Έρη Μανουρά, που έχει επιμεληθεί τη μουσική. Στη συλλογική τους αυτή δημιουργία, τα τρία κορίτσια μιλούν για την πραγματικότητα που πληγώνει και που πολλές φορές ξεπερνά τη λογική μας, μέσα όμως από τη δική τους σύγχρονη, τρυφερή και γεμάτη ελπίδα ματιά για όσα μπορούν να αλλάξουν.

Στην παράσταση ακούγονται και δύο πρωτότυπα τραγούδια του Κώστα Γάκη, ο οποίος έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά την παράσταση.

Κλείστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας για τις 4 τελευταίες παραστάσεις του Θαλάμου Νο 6. Απομένουν ελάχιστες θέσεις.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία, Διασκευή: Νατάσα-Φαίη Κοσμίδου

Επιμέλεια σκηνοθεσίας: Κώστας Γάκης

Επιμέλεια Κίνησης: Ηλέκτρα Αρσενίδου

Επιμέλεια Μουσικής: Έρη Μανουρά

Παίζουν: Ηλέκτρα Αρσενίδου, Νατάσα-Φαίη Κοσμίδου, Έρη Μανουρά

Παραστάσεις: Από το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 9.30 μ.μ. και κάθε Κυριακή στις 9.00 μ.μ. για 10 παραστάσεις.

Εισιτήρια από 7 ευρώ στο https://www.viva.gr/tickets/theater/tehnohoros-fabrica/thalamos-no-6/

Τηλέφωνο για επικοινωνία: 6976265326

Πιό πρόσφατα Posts