Υπόψιν κ.κ τριακοσίων της βουλής των ΕΛΛΉΝΩΝ και προς όλους τους ΈΛΛΗΝΕΣ

img

Κατ'αρχήν.. Καλή χρονιά το 2017 σε όλους τους ΈΛΛΗΝΕΣ και την ΕΛΛΆΔΑ Σαν Έλληνας αυτής της χώρας, θέλω να κάνω μια πρόταση στους αρχηγούς των κομμάτων, και τους τριακόσιους της βουλής των Ελλήνων. Όσοι από εσάς είστε πραγματικά Έλληνες, και σέβεστε την Ιστορία χιλιάδων χρόνον που μας ακολουθεί, έχω πλέον την απαίτηση, να σταματήσετε να κοροϊδεύετε εμένα και τους συμπολίτες μου.

Να βγείτε και να πείτε στο λαό, τον τρόπο, με τον οποίο θα σώσουμε την χώρα μας, με ειλικρίνεια, ευθύτητα, τόλμη, και αποφασιστικότητα, να το κάνετε με πράξεις και όχι λόγια, χωρείς να δειλιάσετε ούτε μια στιγμή για αυτά που θα υποσχεθείτε, ώστε η πράξη, να γίνει αποτέλεσμα, για μια ελεύθερη Ελλάδα, σε όλους τους τομείς.
Τότε, να είστε σίγουροι, ότι θα σας γράψει και εσάς η ιστορία, με χρυσά γράμματα, και όχι με κόκκινους λεκέδες, όπως όσους έως τώρα κυβέρνησαν, και κυβερνούν την Ελλάδα μας. 
Έχετε λοιπόν τα κότσια να το κάνετε, και να σταματήσετε να δίνετε Ευχές, διότι << ΜΙΑ ΕΥΧΉ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΑΛΛΆ ΜΙΑ ΑΠΌΦΑΣΗ ΑΛΛΆΖΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ >>

 Η ευχή μου.. να εισακουστώ και η απόφασή μου να σας τα πω. 
(αυτό θα πει Δημοκρατία) και επειδή έχουμε την ελευθερία του λόγου και της σκέψης, εκφράζομαι με αυτές τις λέξεις και εικόνες. 

Να σας θυμίσω, τη είπαν κάποιοι αρχαίοι φιλόσοφοι,αλλά και σύγχρονοι σοφοί.

Θα μπορούσε να ήταν ημερολόγιο, ένα για κάθε μήνα

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

img

Παρακαλώ όσοι από εσάς συμφωνούν με αυτά που θα πω, να αναδημοσιεύσετε το κείμενο, κι όσοι διαφωνούν, ας σχολιάσουν αναλόγως τα γραφόμενα. 

Μετά τιμής
Ηλίας Καρακατσάνης
Υπεύθυνος επικοινωνίας, ύλης και διαχείρισης.Πιό πρόσφατα Posts