Πολιτισμός! Όταν εμείς τον είχαμε αυτοί κοιμόντουσαν στα δέντρα, ΤΏΡΑ? ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ?

img

Εμείς που τον διδάξαμε, τον ξεχάσαμε, και ήρθε το βίντεο από τη Ν. Κορέα, με αφορμή ένα ατύχημα, να μας θυμίση, τι θα πει Πολιτισμός, Ανθρωπιά, Παιδεία, και να μας μάθουν, πως πρέπει να αντιδρούμε σε ανάλογες περιπτώσεις, και όχι μόνο,.. ΕΎΓΕ! Δείτε πως συμπεριφέρονται οι οδηγοί σε σήραγγα στην Νότια Κορέα μόλις αντιλαμβάνονται ότι έχει συμβεί ατύχημα.

Έτσι συμπεριφέρονται σε περίπτωση ατυχήματος στη Ν. Κορέα, και παρατηρήστε καλά ότι το αυτοκίνητο που είχε αρπάξει φωτιά την έσβησαν τελείως και ο καπνός έφευγε από την αντίθετη κατεύθυνση από τον κόσμο, που σημαίνει ότι λειτούργησε το σύστημα εξαερισμού, και τα αυτοκίνητα σε χρόνο ρεκόρ ήταν στο σημείο για την άμεση βοήθεια!.. Όπως ακριβός και στην Ελλάδα μας! Πόσο μας λυπάμαι τελικά για την κατάντια μας.. απλά εύχομαι κάποιοι από εμάς να παραδειγματιστούμε από το βίντεο και να εξελιχθούμε ως άνθρωποι και Έλληνες. 

Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται μέσα σε σήραγγα σε αυτοκινητόδρομο της Νότιας Κορέας, και κάνει το γύρο του διαδικτύου εξαιτίας της συμπεριφοράς των οδηγών.

Δείτε το βίντεο:
https://youtu.be/ILrXgg6x5oA

Οι οδηγοί μόλις αντιλαμβάνονται ότι προπορευόμενα οχήματα έχουν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα δεν αρχίζουν να κορνάρουν, ούτε να βρίζουν, ούτε κάνουν χειρονομίες, ούτε προσπαθούν να περάσουν, ούτε επιχειρούν να κάνουν αναστροφή αλλά άκουσον άκουσον (!) κάνουν τα αυτοκίνητά τους στην άκρη!
Ο ένας οδηγός αμέσως ενημερώνει τον άλλο και δημιουργούν μέσα σε ελάχιστα λεπτά αρκετό χώρο ώστε τα αυτοκίνητα της οδικής βοήθειας να φτάσουν έγκαιρα στο σημείο του συμβάντος και να απομακρύνουν τα τρακαρισμένα οχήματα.
Το βίντεο έχει χιλιάδες προβολές με τους χρήστες του διαδικτύου να απονέμουν τα εύσημα στους Κορεάτες για τη συμπεριφορά τους που δείχνει πολιτισμό και Παιδεία.

Πιό πρόσφατα Posts